Instruksjon #1

1: Ring noen du ikke kjenner. Den du skal ringe er Hans Martin. Han jobber i barnehage og spiller i rockeband og er en rimelig ålreit type. Ring han kl 18:13 (da tror jeg det er størst sjans for at han tar telefonen) Dette skal du si: Hei jeg heter Andreas. Jeg er glad i hårete dyr og kortspill. Har du hatt en fin dag, Hans Martin? Hvis han ikke sier noe etter 5 sekunder, legger du på. Hvis ikke kan du slå an en prat. Noter hvor lenge dere eventuelt pratet og hva han sa.

2: Ta minimum tre kunstgjenstander eller andre gjenstander og legg de utover en ønsket overflate som er hvit eller grå. (minimum 60x60cm) Tenn på gjenstandene, og la det brenne i min 30 min. Hell på tennvæske hvis det ikke brenner bra nok. Slukk brannen med 1,5 L pepsi max. PS! Må gjøres utendørs. Ta bilde av bålet med et kamera. Det som eventuelt skulle ligge igjen på overflaten kan du kaste i nærmeste søppeldunk.

3: Ha 1,5 L pepis max i en kjele. Reduser/kok ned til du har en sort sirup. Ta vare på sirupen. Avkjøl på en benk eller lignende i 3 timer. Bland halvparten av sirupen med perlemorpigment (som du har i studioet ditt)

4: Bland en spiseskje med bakepulver med litt pigmentpulver, men du kan ikke bruke blå, grønn eller rød. Lag seks bakepulverbomber med det fargede bakepulveret. Hvis du ikke har laget bakepulverbombe før, gjøres det slik: Ha ca en spiseskje bakepulver og litt vann i et kinderegg. Lukk egget og rist godt. Bakepulveret vil ekspandere og man får et lite smell med tilhørende søl. Plasser bombene oppe på den samme overflaten du brukte til å lage et bål (se punkt 2) PANG

5: Ha de to sirupene i to spruteflasker ( kan få låne av meg)

6: Last ned kimoji (Emojis Kim Kardashian nylig la ut til salg på app store) Velg deg ut to stk som du vil bruke i bildet. Med sirupen skal du da prøve å tegne disse to emojisene.

7: Print ut bildet du tok av bålet. I ønsket størrelse.

8: Ta det Hans Martin sa og skriv det om slik at det betyr det motsatte. Og oversett det til arabisk. Påfør teksten på bildet av bålet. Bålbildet og den andre overflaten skal være i relasjon til hverandre når de vises i utstillingen.


Instruction #1 / Yellow poison
Mixed media
2016

End of Comfort